Appdate

Appdate

Ik hou van mijn man. Echt ziels veel. Hij is mijn rots in de branding, mijn soulmate en mijn beste vriend. Ik wil nooit bij hem weg, zou het vreselijk vinden als we uit elkaar zouden gaan.
Toch knaagt er iets aan me. Iets dat hij me ontzegt, bewust of onbewust geen idee maar ik heb ook gevoelens en behoeftes.
We hebben al heel lang geen lichamelijk contact meer. Ja, elke avond voor het slapen gaan geven we elkaar een kus maar dat is dan ook alles.
Ik wil me gewild voelen, m’n lichaam verwend laten worden en hem terug kunnen verwennen. Dat is toch niet te veel gevraagd?
Er over praten is geen optie, heb het al herhaaldelijk geprobeerd maar dat lukt niet. Dus heb ik een keer een spannend lingeriesetje gekocht en daar de hele avond in rond gelopen. De reactie was dat ik het beeld van de tv blokkeerde.
Ook heb ik de kinderen uit logeren gebracht en toen zijn lievelingseten gekookt. De tafel romantisch gedekt met kaarsen, glaasje wijn erbij, mijn mooie sexy jurkje aan, spannende hold-up kousen dat soort dingen. Toen het hoofdgerecht op was liet hij een dikke boer en ging op de bank zitten om voetbal te kijken. Het toetje heb ik uit frustratie maar helemaal alleen opgegeten.

Mijn vriendin is vrijgezel en ik hoorde haar laatst vertellen over een man die ze had ontmoet via zo een app. Met hem had ze een avond vol romantiek, genot en passie beleefd. Ik genoot van haar verhaal en als ik eerlijk ben was ik wel een beetje jaloers op haar.
Oké, die app die heb ik nu dus ook op mijn telefoon staan. En nee, mijn man weet daar natuurlijk niks van. Dat alleen maakt het al spannend.

Nu heb ik contact met een leuk uitziende man die wel hele lieve en spannende berichten stuurt. We chatten al een week of wat. De berichten worden steeds spannender en ik betrapte mezelf er laatst op dat ik onder de douche mijn handen over mijn lijf liet gaan alsof het de zijne waren.
De herinnering aan een van onze gesprekken en mijn handen die deden wat hij geschreven had, maakte dat ik een hoogtepunt beleefde. Ik voelde geen enkele schaamte, enkel genot. Wat was het lang geleden dat ik dit gevoel had.
In het eerst volgende gesprek erna biechtte ik hem dat op. Hij had ook met een van de chats in gedachte zichzelf verwend. Die gedachte maakte ons allebei weer geil en de chat was heter dan ooit. Zo heet dat we tijdens de chat samen masturbeerde. Damn, dit was nog geiler dan onder de douche. Ik was natter dan ooit, genoot meer dan ooit en kreunde hardop.

We hebben besloten dat we elkaar gaan ontmoeten. Uiteraard in een plaats hier ver vandaan. Stel je voor we komen een bekende tegen.
Al dagen ben ik er in mijn hoofd mee bezig. Wat ga ik aandoen? Welke hakken en lingerie en hoe zal het zijn? Via de app wisselen we geile gifjes uit wat we allemaal zouden willen doen met elkaar. De spanning is heerlijk.
Mijn vriendin zit inmiddels in het complot. Ik heb immers een “alibi” nodig voor die avond en nacht. Ik heb haar verteld over de chat en wat het met me doet. Ze snapt mij volledig. Vind dat ik recht heb op dit avontuur.

De spanning giert door mijn lijf. Vandaag is het zover. Terwijl mijn man nog op zijn werk neem vast een klein voorproefje op vanavond terwijl ik me douche. Mijn lijf tintelt van de spanning, het hete water en mijn eigen aanrakingen.
Ik sta voor mijn kast en pak de speciaal voor de gelegenheid gekochte lingerie en leg het setje op mijn bed. Ik kocht een paarse bh met een string (mijn allereerste). Mijn hold-ups leg ik ook klaar. Een grijs spijkerstof rokje en een zacht paarse blouse. Ik kies mijn zwarte hoge hakken. Op een afstandje bekijk ik mijn keuzes. Ik voel al opwinding bij de gedachte dat hij dat straks allemaal gaat uit trekken.
Wanneer ik me aankleed voel ik hoe de kleding langs mijn huid glijd en hoe mijn billen reageren op de aanraking met de spijkerstof. Er lopen heerlijke rillingen over mijn lijf.

We ontmoeten elkaar in de bar van het hotel. Ik zie hem gelijk zitten en hij staat op als ik bij hem kom. We begroeten elkaar een beetje onwennig met kussen op de wang. We drinken koffie zittend tegenover elkaar. Ondanks de afstand voelen wel de spanning die tussen ons hangt. We kletsen en zijn alle twee duidelijk wat nerveus. Nog voor de koffie op is komt hij naast me zitten en terwijl zijn mond vlakbij mijn oor is vraagt hij fluisterend of ik met hem mee naar boven wil. Ik twijfel een seconde maar ik wil dit! Terwijl we richting de lift lopen slaat hij zijn arm om me heen en pakt me bij mijn billen. Mijn lichaam reageert onmiddellijk en mijn tepels priemen door mijn bh en blouse. Hij ziet het en lacht ondeugend. In de lift duwt hij me zachtjes tegen de liftwand en zoenen we eerst voorzichtig maar al snel zijn de kussen heter en nog voor de liftdeuren open gaan is de passie niet meer te houden. Ongeduldig zoekend naar de kamer lopen we door de gang en wisselen we veel betekende blikken. Nog voor de kamerdeur dicht is zitten zijn handen onder mijn blouse en voel ik door zijn broek heen hoe graag hij me wil. Mijn handen zoeken en vinden de knoop van zijn broek. Binnen de kortste keren staan we met onze naakte lichamen tegen elkaar aan te zoenen. Mijn handen verkennen zijn lijf en terwijl ik zachtjes met mijn nagels over zijn rug ga voel ik hoe zijn mond via mijn nek afzakt naar mijn borst. Hij zuigt en bijt zachtjes op mijn tepel. Ik zet mijn nagels dieper in zijn vel. Zijn hand gaat via mijn andere borst op zoek naar dat inmiddels vochtige plekje tussen mijn benen. Terwijl hij sabbelt en bijt aan mijn tepel draait zijn vinger een plagerig rondje om mijn klitje. Ik kreun en wordt nog vochtiger.
Al zoenend vallen we op bed en ik ga op zijn gezicht zitten terwijl ik hem aan zijn stijve kloppende lul zuig. We kreunen beide en ik kom al snel klaar. We veranderen snel van houding ik ga op mijn knieën en handen zitten. Hij duwt zijn lul plagend langzaam naar binnen tot ik hem helemaal omsluit. Ons ritme is magisch en geil en het duurt niet lang voor hij zijn zaad in mijn kutje spuit.
Hijgend liggen we in elkaars armen na te genieten.
Hij staat op en komt even later terug in bed met een fles wijn en twee glazen. We drinken praten, strelen en zoenen en vallen zo in slaap.

Als ik wakker word valt het maanlicht door de open gordijnen. Even moet ik me oriënteren maar al snel weet ik waar ik ben en met wie. Ik kijk naast me naar zijn naakte lijf. Hij ziet er goed uit en heel voorzichtig ga ik met mijn vingers over zijn huid en terwijl ik dat doe zie ik dat zijn lul reageert op mijn aanraking. Hij slaapt nog en ik kan het niet laten. Ik lik heel zachtjes aan zijn eikel en laat mijn lippen langzaam over zijn lul zakken en voel hoe die steeds stijver wordt. Langzaam wordt hij wakker kreunend van genot. Plagerig lik en zuig ik hem tot hij bijna klaar komt. Dan duwt hij me van zich af en met zijn lul tussen mijn tieten komt hij grommend klaar. Even liggen we na te genieten om daarna samen te douchen. Onze handen glijden over elkaars lijf en tintelend van genot vallen we weer op bed. Door alle inspanning en genot vallen we al snel weer in slaap.
Wanneer we de andere ochtend wakker worden kleden we ons aan om aan het ontbijt te gaan. Hand in hand lopen we naar de ontbijtzaal. Ik kijk om me heen naar de ander gasten. Als die eens wisten dat wij geen stel zijn. Ik voel een blos op mijn wangen komen als hij in mijn oor fluistert: wanneer doen we dit nog een keer?

Rianne Lemij

Iets over jezelf schrijven vroegen ze zodat de lezer een klein beetje idee heeft hoe je als mens bent. Dat blijkt nog niet mee te vallen. Het is als beschrijven van je goede kwaliteiten. Beetje gênant maar vooruit. Ik waag een poging. Deze zin geeft wel aan dat ik bescheiden ben denk ik. Dat dus het eerste wat ik over mezelf kan zeggen. Navraag bij vrienden leverde de volgende steekwoorden op: eerlijk, positieve instelling, krachtige uitstraling, stout, vrouwelijk, vrolijke kijk op het leven, geïnteresseerd in anderen zonder te oordelen over andere.
Dussss tijd om de veters in mijn schoenen eens stevig vast te knopen zodat ik niet naast mijn schoenen ga lopen. Haha… oh wacht ik draag altijd hakken.
Verder kan ik nog aanvullen dat mijn hoofd altijd wel voor een feestje zorgt door net even anders tegen dingen aan te kijken. Ook wel een dirty mind genoemd. Maar zoals ze zeggen: A dirty mind is a joy forever.
Over mijn verhalen kan ik makkelijker vertellen. Ze zijn geen van alle echt gebeurd en natuurlijk put ik uit mijn dagelijks leven en mijn levenservaring inspiratie. Maar het blijven verzonnen verhalen. Alle situaties en personen komen voort uit mijn fantasie.
Ik vind het leuk om je mening te horen over mijn verhalen of wat je van mijn schrijfstijl vindt. Laat het gerust weten. Je vind mij ook op de onderstaande social media's.

Rest mij nog je veel leesplezier te wensen op deze site.
Oh ja, voor het geval je het nog niet door had… mijn naam is Rianne Lemij.


Vraag van de redactie:
1. Welke prikkelende vraag hoop je dat er nog aan je gesteld word? Dat een wildvreemd mooi mens mij in de stad aanspreekt en vraagt: zullen we wat gaan drinken en wel zien wat de avond brengt?
2. En wat zou je antwoord zijn? Dat lijkt me geweldig!

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken