De Hulp

De hulp

Ze werkte al een tijdje voor ons. Omdat we beide werken, zochten we een huishoudelijke hulp. Je weet wel, iemand die de klusjes doet waar je echt geen zin meer in hebt nadat je 40 uur gewerkt hebt en kapot moe thuis komt. Dan wil je gewoon dat je huis aan kant is en je koelkast gevuld. Dat werkt dus dat deed ze. En ze deed dat verdomde goed. Je zult begrijpen dat we haar niet kwijt wilde.

Ze deed zelfs meer in de huishouding dan we van haar vroegen, echt de ideale hulp. Bovendien was ze ook nog eens helemaal niet vervelend om naar te kijken. Goed figuurtje, leuk koppie en een vlotte babbel zonder onzin te kletsen. We hebben nooit zo’n goede hulp gehad als Patty.

Volgens mijn vrouw deed ze meer dan het huishouden als wij niet thuis waren maar wat dat wist ze niet. Ze noemde het vrouwelijke intuïtie of zo iets. Eerst geloofde ik haar niet en wuifde haar bezwaren weg en zei dat ze zich niet zo moest aanstellen. Er verdwenen geen spullen of geld, er ging niks kapot en het huis zag er telkens opgeruimd en schoon uit als we thuiskwamen. Zelfs die keer dat we dat feestje hadden gehad en het huis een schandalige puinhoop was, heeft ze niet geklaagd en alles zag er toch weer toppie uit. Bovendien kwam ze pas als we weg waren en bijna altijd was ze al naar huis als we terug kwamen. Zeker als we er een zooitje van gemaakt hadden, was dat toch wel erg prettig voor ons.

Het gevoel dat ze meer deed zoals mijn vrouw zei, bleef aan ons knagen. Dus stelde ik voor om eens met Patty te gaan praten maar uiteindelijk vonden we dat beiden toch niet zo een goed idee. Want we hadden geen enkele reden om in gesprek te gaan. Ze deed haar werk perfect.

Toen kwam het plan om camera’s of zo een nanny cam, je weet wel een knuffelbeer met een camera er in, aan te schaffen. Maar ja, wat als ze niks “meer” deed en ze de camera’s zou ontdekken. Ze kwam immers overal en het was haar werk om schoon te maken dus de kans dat ze ze zou ontdekken was wel groot. Dat zou vraagtekens oproepen en de vertrouwensband wel schaden natuurlijk. Ik geloof dat ik gelijk mijn ontslag zou nemen als mijn baas me zo ineens zonder echte reden zou bespieden. Maar om mijn vrouw en inmiddels ook mezelf gerust te stellen wilde ik wel een oplossing of in elk geval zekerheid dat Patty niet “meer” deed dan schoonmaken.

Na wat heen en weer gepraat met mijn vrouw besloten we dat ik een keer onverwacht naar huis zou gaan zodat ik Patty kon betrappen op wat ze ook aan het doen zou zijn. Leek ons een veilig plan maar vreemd genoeg vonden we dat we smoesjes moesten verzinnen zodat we Patty gerust konden stellen waarom ik eerder thuis zou zijn.

Een tikje zenuwachtig rij ik een uurtje eerder naar huis, naar mijn eigen huis en toch zenuwachtig. Er speelt inmiddels van alles door mijn hoofd. Geen idee wat ik moet of kan verwachten. En hoe moet ik naar binnen gaan? Zachtjes als een inbreker zodat ik haar op heterdaad kan betrappen, of toch maar gewoon binnen lopen? En wat als… inmiddels sta ik voor de deur. Sleutel in het slot en op dat moment besluit ik stilletjes naar binnen te gaan.

Het huis is stil. Er blèrt geen radio hoewel ik dat wel verwacht had. Ik moet dus nog stiller doen dan ik al deed. De zenuwen van het rondsluipen in mijn eigen huis maken dat ik kippenvel krijg.

Alles is al schoon en het ruikt heerlijk fris. Ik spits mijn oren als ik vanuit de slaapkamer geluid hoor. Even wil ik weg, terug naar de voordeur en met veel geluid binnen komen. Toch loop ik door, ik wil nu weten wat Patty doet. De deur staat op een kier. Weer hoor ik een geluid van achter de deur. Ik kan het niet thuis brengen maar het komt echt uit de slaapkamer dat is wel duidelijk.

Ik sta nu bijna tegen de deur aan en door de kier kijk ik of er iets te zien is. Ik zie Patty voor ons bed staan met een doos in haar handen. Die doos heeft ze uit de kast van mijn vrouw gehaald. Omdat Patty met haar rug naar de deur staat kan ik niet helemaal goed zien welke doos ze heeft gepakt. Ik wacht ongeduldig tot ze zich draait maar hoef niet lang te wachten.

Ik herken de doos onmiddellijk als de opbergdoos voor de glazen dildo’s van mijn vrouw. Moet ik nu ingrijpen of niet. Ik besluit nog even te wachten want ik weet niet wat ze ermee gaat doen. Met ingehouden adem zie ik dat ze de dildo’s een voor een bekijkt, aait en sommige uit de doos tilt om in haar hand te wegen en te betasten alsof ze ze goedkeurt. Uiteindelijk is er een die de goedkeuring

lijkt te krijgen. Haar vingers volgen de lijnen die over de dildo lopen. Ze warmt de dildo op met haar handen. Ze laat de dildo tussen haar handen draaien en een hand gaat langzaam op en neer als of het een echte lul is die ze aftrekt.

Ik sta aan de grond genageld en weet niet of ik wel wil ingrijpen. Dan zie ik dat ze de dildo tussen haar borsten in haar bh verder opwarmt terwijl ze haar shirt, rokje en haar slipje uit doet.

Er begint zich bij mij langzaam maar zeer zeker een enorme stijve lul te ontwikkelen. Mijn broek zit krap dus heel voorzichtig en zonder geluid te maken doe ik mijn rits en knoop open. Ik haal hem uit mijn broek en fier staat mijn lul recht op klaar voor het genot waar hij voor gemaakt is.

Patty gaat voor de spiegel staan en haar handen gaan over haar eigen lijf via haar benen heupen over haar buik naar haar borsten. Ik zie hoe ze geniet. Ze haalt de dildo heel langzaam tussen haar borsten uit haar bh vandaan.

Ik kan niet anders dan blijven kijken. Ze staat daar te genieten van een glazen dildo tussen haar borsten en haar vrije hand gaat over haar naakte lijf zoekend naar die plek waar de dildo voor bedoeld is. Ik zie hoe ze haar klitje masseert en hoor hoe haar ademhaling zwaarder word. Dan verdwijnen haar vingers verder tussen haar benen om daar haar lipjes uit elkaar duwend zachtjes te strelen. Ze kreunt terwijl ze de dildo naar haar mond brengt en hem met haar mond vochtig maakt. Ik word gek van dat beeld maar blijf kijken. Met mijn hand om mijn lul, langzaam gaat mijn hand omhoog en omlaag. Ik onderdruk een kreun.

Wanneer ze op bed ligt laat ze de kop van de dildo haar klitje masseren om hem daarna langzaam langs haar kutje te laten glijden. Dat ze geniet is inmiddels duidelijk te horen. Dan stopt ze tergend langzaam de glazen dildo in haar inmiddels glanzende kutje. Steeds een klein stukje verder en dan weer terug er uit en weer een stukje dieper. Wanneer ze de dildo helemaal naar binnen duwt zie ik dat ze nog natter wordt. Ze kreunt en rolt over het bed. De dildo gaat steeds sneller in en uit haar kutje. Mijn hand beweegt mee op haar ritme. Ze steekt een vinger in haar mond en zuigt daarop. Ik voel dat ik het niet veel langer ga uithouden. Probeer het klaarkomen tegen te houden maar merk dat dat niet echt gaat lukken. Dus ik gooi de deur open en als ik voor Patty sta kijkt ze me alleen maar aan met een blik van waar bleef je nou? Die blik maakt dat ik me echt niet meer in kan houden. Als ik zie en hoor dat ze klaarkomt spuit ik met kracht al mijn zaad op haar borsten. Terwijl de druppels over haar borsten en bh lopen genieten we samen in stilte na van wat er zojuist gebeurt is. Alle twee beschaamd maar duidelijk nagenietend.

Mijn vrouw heb ik nooit verteld dat dit gebeurd is. Patty is bij ons blijven werken maar ik ben nooit meer een uurtje eerder naar huis gegaan.

Rianne Lemij

Iets over jezelf schrijven vroegen ze zodat de lezer een klein beetje idee heeft hoe je als mens bent. Dat blijkt nog niet mee te vallen. Het is als beschrijven van je goede kwaliteiten. Beetje gênant maar vooruit. Ik waag een poging. Deze zin geeft wel aan dat ik bescheiden ben denk ik. Dat dus het eerste wat ik over mezelf kan zeggen. Navraag bij vrienden leverde de volgende steekwoorden op: eerlijk, positieve instelling, krachtige uitstraling, stout, vrouwelijk, vrolijke kijk op het leven, geïnteresseerd in anderen zonder te oordelen over andere.
Dussss tijd om de veters in mijn schoenen eens stevig vast te knopen zodat ik niet naast mijn schoenen ga lopen. Haha… oh wacht ik draag altijd hakken.
Verder kan ik nog aanvullen dat mijn hoofd altijd wel voor een feestje zorgt door net even anders tegen dingen aan te kijken. Ook wel een dirty mind genoemd. Maar zoals ze zeggen: A dirty mind is a joy forever.
Over mijn verhalen kan ik makkelijker vertellen. Ze zijn geen van alle echt gebeurd en natuurlijk put ik uit mijn dagelijks leven en mijn levenservaring inspiratie. Maar het blijven verzonnen verhalen. Alle situaties en personen komen voort uit mijn fantasie.
Ik vind het leuk om je mening te horen over mijn verhalen of wat je van mijn schrijfstijl vindt. Laat het gerust weten. Je vind mij ook op de onderstaande social media's.

Rest mij nog je veel leesplezier te wensen op deze site.
Oh ja, voor het geval je het nog niet door had… mijn naam is Rianne Lemij.


Vraag van de redactie:
1. Welke prikkelende vraag hoop je dat er nog aan je gesteld word? Dat een wildvreemd mooi mens mij in de stad aanspreekt en vraagt: zullen we wat gaan drinken en wel zien wat de avond brengt?
2. En wat zou je antwoord zijn? Dat lijkt me geweldig!

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken