De lift – deel 2

Vervolg….

Ze stapt niet uit de lift, maar blijft hem lachend aankijken met diezelfde blik als daarnet. Langzaam schuiven de deuren weer dicht, maar de lift blijft staan op de twaalfde verdieping. Dan doet hij toch die stap naar voren en trekt met een snelle beweging de ceintuur van haar badjas los. De jas valt open en hij schuift zijn armen tussen de jas en haar naakte lichaam. Ze doet niets om hem tegen te houden als hij haar tegen zich aan drukt. De krant hangt losjes in haar ene hand, terwijl haar andere arm zich naar zijn kruis beweegt. Door de stof van de trainingsbroek voelt ze dat Marc nu een volle erectie heeft. Hij kust haar in haar hals en met zijn rechterhand streelt hij over een van haar volle borsten. Hij voelt dat haar tepel heel hard geworden is.
Snel drukt hij op het knopje -1, de etage onder de begane grond waar de garage zich bevindt. De lift komt weer in beweging en even blijven ze dicht tegen elkaar aan gedrukt staan, in spanning of er onderweg niet gestopt zal worden, maar nergens gaat een lampje branden. Ze masseert zijn harde pik een beetje en hij schuift zijn T-shirt ophoog, zodat zijn borst tegen haar borsten drukt. Ze laat de krant vallen en haar, nu vrije hand, schuift onder zijn broek en begint zijn billen te kneden. Als de lift tussen de begane grond en de garage is, drukt Marc snel op het STOP knopje. Ze hangen nu tussen twee etages in. “Als er iemand naar boven of beneden wil, nemen ze de andere lift maar”, fluistert hij in haar oor.
Snel trekt hij de badjas langs naar schouders naar beneden en bewondert haar volle borsten en het keurige plukje donkerblond schaamhaar boven haar grote schaamlipjes die iets naar buiten staan. Zij trekt zijn broek naar beneden en begint snel maar geroutineerd aan zijn pik te trekken. Zijn handen glijden over haar lichaam en belanden tussen haar benen, die ze iets uit elkaar gedaan heeft. Hij strijkt met een vinger door haar spleetje en voelt dat ze drijfnat is. Ze rilt als hij langs haar klitje komt en begint nog sneller aan zijn pik te trekken.
Dan draait ze zich ineens om en gaat met haar handen geleund op de steun aan de achterkant van de lift voorovergebogen staan met haar benen nu wijd uit elkaar. “Snel, anders komen er mensen, ik wil nu klaarkomen”. Marc gaat achter haar staan, neemt zijn paal in zijn hand, trekt de voorhuid naar achteren en zet zijn kloppende eikel tegen haar kutje aan. Met een hand houdt ze haar schaamlippen open, zodat hij probleemloos naar binnen glijdt. Hij drukt zich tegen haar kont aan en pakt haar borsten beet, die voorover hangen en daardoor nog groter en langer lijken. Met een paar vingers wrijft ze heftig over haar klitje, terwijl hij soepel in haar natte opening heen en weer gaat.
Ze hebben geen benul van tijd, maar voor hun gevoel doen ze er niet langer dan een minuut over om vrijwel tegelijkertijd, zacht kreunend, klaar te komen. Even hangt Marc over haar heen, dan trekt hij zijn lul uit haar opening. Ze richt zich op en draait zich naar hem om en ze geven elkaar een heerlijke tongzoen. Dan trekt ze haar badjas weer aan en alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, haalt ze een pakje zakdoekjes uit haar jaszak en geeft er één aan Marc. Met de ander veegt ze zoveel mogelijk sperma van haar dijen en uit haar spleetje, terwijl Marc zijn pik schoonveegt.
Hij haalt de lift van de blokkering af en als ze bij de garage zijn drukt hij op de knopjes 10 en 12. Er stapt verder niemand in, maar als ze bij de tiende zijn beland, laat hij de deuren open en dicht gaan en lift weer mee naar de twaalfde. Daar gaat hij tussen de deuren staan, zodat die niet meer dicht kunnen. Ze geven elkaar weer een kus en zij zegt, dat ze al vreselijk geil was, toen ze uit bed kwam. Haar man sliep nog en ze besloot alleen een badjas aan te trekken terwijl ze krant ging halen. Toen hij binnenstapte, werd ze daar erg opgewonden van en ze had gemerkt dat hij die spanning ook voelde. Ze geven elkaar nog een snelle kus en Marc drukt weer op 10. De deuren schuiven dicht en openen zich weer op zijn eigen etage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken