Nooitgenoeg

Waarom zou je een vlinder willen worden als je rupsje nooitgenoeg bent?

Rianne Lemij

Iets over jezelf schrijven vroegen ze zodat de lezer een klein beetje idee heeft hoe je als mens bent. Dat blijkt nog niet mee te vallen. Het is als beschrijven van je goede kwaliteiten. Beetje gênant maar vooruit. Ik waag een poging. Deze zin geeft wel aan dat ik bescheiden ben denk ik. Dat dus het eerste wat ik over mezelf kan zeggen. Navraag bij vrienden leverde de volgende steekwoorden op: eerlijk, positieve instelling, krachtige uitstraling, stout, vrouwelijk, vrolijke kijk op het leven, geïnteresseerd in anderen zonder te oordelen over andere.
Dussss tijd om de veters in mijn schoenen eens stevig vast te knopen zodat ik niet naast mijn schoenen ga lopen. Haha… oh wacht ik draag altijd hakken.
Verder kan ik nog aanvullen dat mijn hoofd altijd wel voor een feestje zorgt door net even anders tegen dingen aan te kijken. Ook wel een dirty mind genoemd. Maar zoals ze zeggen: A dirty mind is a joy forever.
Over mijn verhalen kan ik makkelijker vertellen. Ze zijn geen van alle echt gebeurd en natuurlijk put ik uit mijn dagelijks leven en mijn levenservaring inspiratie. Maar het blijven verzonnen verhalen. Alle situaties en personen komen voort uit mijn fantasie.
Ik vind het leuk om je mening te horen over mijn verhalen of wat je van mijn schrijfstijl vindt. Laat het gerust weten. Je vind mij ook op de onderstaande social media's.

Rest mij nog je veel leesplezier te wensen op deze site.
Oh ja, voor het geval je het nog niet door had… mijn naam is Rianne Lemij.


Vraag van de redactie:
1. Welke prikkelende vraag hoop je dat er nog aan je gesteld word? Dat een wildvreemd mooi mens mij in de stad aanspreekt en vraagt: zullen we wat gaan drinken en wel zien wat de avond brengt?
2. En wat zou je antwoord zijn? Dat lijkt me geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken