Overwerk

Scott weet zelf ook wel dat hij seksverslaafd is. Of nou ja, verslaafd aan plaatjes van blote vrouwen. Niet de plaatjes waar de hele boel op te zien is en er ordinaire handelingen worden verricht al dan niet met hulpmiddelen. Maar van die foto’s waarbij hij kan fantaseren. Zijn eigen verhaal kan bedenken en daar ongegeneerd van kan genieten. Gewoon stilletjes in zijn hoofd. Of wanneer de fantasie wat heviger wordt, teruggetrokken op het toilet.

Gelukkig is er via social media genoeg te vinden en te genieten. Ook vandaag weer stroomt er een golf aan geile foto’s over zijn scherm en hij voelt de opwinding in zijn lijf. Net voor hij zijn boeltje bij elkaar wil pakken om af te gaan sluiten ziet hij een wel heel spannende foto. Op de foto ziet hij een vrouw die schaars gekleed op een stoel zit met haar gezicht naar de leuning en haar benen wijd. Haar lange rode krullen vallen over haar gezicht en haar zwarte hakken passen net als haar zwarte lingerie prachtig bij haar lichte huidskleur.
Hij staat achter haar en kijkt hoe ze plagerig met haar haren schud en hem vraagt dichterbij te komen. Wil je mijn lingerie goed doen vraagt ze met haar half hese stem. Wanneer zijn hand haar zachte huid bijna aanraakt voelt hij een tik op zijn schouder.
Zijn collega, er is een spoed overleg. “Dat wordt overwerken”, denkt hij met een zucht. Nog voor hij zijn telefoon in zijn jaszak laat glijden slaat hij de foto van die mooie hete rooie even op. Wie weet krijgt hij straks nog een kans even naar haar te kijken.

Het overleg is kort maar het overwerk is lang. Wanneer hij naar huis belt om te melden dat het veel later wordt is zijn vrouw knorrig tegen hem. Scott je verwacht toch niet dat ik op je ga zitten wachten he? Scott zucht. Zijn getrouwde leven is duidelijk heel anders dan hij zich dat ooit had voorgesteld.
Wanneer hij om een uurtje of tien eindelijk zijn computer uitzet leunt Scott vermoeid achterover. Zijn hoofd tolt. Dan denkt hij weer aan die foto. Oh damn, dat is een lekker stuk mompelt hij tegen zichzelf terwijl hij op zijn telefoon kijkt. Hij voelt zijn opwinding toe nemen. En zijn fantasie gaat weer in overdrive.

Ze vraagt hem haar lingerie los te maken. Zijn hand gaat naar haar zachte huid en raakt haar schouder voorzichtig aan. Er gaat een tinteling door zijn lijf als hij haar warmte voelt. Haar huid is zo zacht, zo warm en zo… Scott gaat volledig op in het moment en laat zijn handen over haar schouders naar haar borsten zakken en kust haar zachtjes in haar nek. Wanneer ze reageert zoeken zijn vingers haar tepels om die zachtjes te masseren. Ondertussen knabbelt hij aan haar oorlelletje. Ze kreunt en Scott voelt hoe haar tepels nog harder worden. Hij duwt zijn inmiddels naakte onderlijf tegen haar rug aan. Zijn harde lul voelt hoe haar warmte hem nog geiler maakt dan hij al is. Hij kreunt… Wanneer hij een stap naar achteren doet draait de dame zich om op de stoel en trekt hem aan zijn heupen naar zich toe. Voor hij door heeft wat er gebeurt zit zijn lul diep in haar mond en krassen haar nagels over zijn vel. Met moeite houd hij zich in. Ze gaat met haar mond plagend langzaam over zijn stijve lul en maakt hem helemaal gek. Scott pakt haar bij haar haren en voor hij er erg in heeft fuckfaced hij haar. Als hij naar haar kijkt ziet hij dat haar ogen op hem gericht zijn en hem aanmoedigen tot meer. Op dat moment trekt Scott haar hoofd naar achteren waardoor zijn lul uit haar mond glijd. Uitdagend en glanzend staat zijn stijve lul voor haar ogen. Hij trekt haar overeind en draait haar om. Met haar volle lengte staat ze tegen zijn lijf. Hun warmte delend en hun zweet als glijmiddel tussen hun naakte lijven. Ze staan even te genieten zo tot hij haar voorover duwt en ze haar handen op de zitting van de stoel zet. Hij geniet van het uitzicht. Haar kontje parmantig en welwillend naar achteren. Uitdagend en geil. Haar blik als ze over haar schouder naar hem glimlacht. Haar borsten die dansen omdat ze haar kontje heen en weer beweegt voor zijn ogen. Oh damn, wat een geil wijf is dit.
Zijn vingers gaan op zoek naar haar klitje en aan haar reactie te merken heeft hij dat snel gevonden. Hij masseert haar klit en haar kutje naar een hoogtepunt en voelt hoe haar hele kutje samentrekt van genot. Haar nat loopt over zijn vingers en terwijl hij dat aflikt duwt hij zijn lul in haar. Hun genot is duidelijk te horen en dat maakt hem nog geiler. Wanneer ze duidelijk hoorbaar en voelbaar klaar komt haalt hij zijn lul uit haar. Zijn eikel glanst van haar vocht dat wind hem nog meer op. Dan duwt hij voorzichtig maar dwingend haar billen uit elkaar. Voor ze er erg in heeft glijdt zijn lul in haar kontje. Scott geniet ervan hoe strak ze is en duwt zijn lul helemaal naar binnen. Haar enige reactie is een kreun die duidelijk maakt dat ze er van geniet. Hij is van plan om haar lang in haar kontje te neuken maar het ziet er zo geil uit dat hij zich bijna niet weet in te houden. Zijn hand gaat naar haar borst en speelt met haar tepel. Zijn andere hand gaat naar haar klitje. Dit is echt zo heerlijk. Hij wil nog niet klaar komen dus stopt hij even met haar te neuken maar dat vind ze niet goed en ze neemt zijn beweging over. Ze laat haar kontje over zijn lul glijden. Eerst langzaam en daarna steeds een beetje sneller. Hij kan zich niet meer inhouden en pakt haar bij haar heupen. Met een paar diepe stoten en een dierlijke grom spuit hij haar kontje vol met zijn warme zaad.

Een klop op de deur van de nachtwaker doet hem terug keren naar de werkelijkheid. Wanneer hij naar zijn schoot kijkt ziet hij in zijn ene hand zijn telefoon en zijn ander hand is nat van zijn warme zaad…

Rianne Lemij

Iets over jezelf schrijven vroegen ze zodat de lezer een klein beetje idee heeft hoe je als mens bent. Dat blijkt nog niet mee te vallen. Het is als beschrijven van je goede kwaliteiten. Beetje gênant maar vooruit. Ik waag een poging. Deze zin geeft wel aan dat ik bescheiden ben denk ik. Dat dus het eerste wat ik over mezelf kan zeggen. Navraag bij vrienden leverde de volgende steekwoorden op: eerlijk, positieve instelling, krachtige uitstraling, stout, vrouwelijk, vrolijke kijk op het leven, geïnteresseerd in anderen zonder te oordelen over andere.
Dussss tijd om de veters in mijn schoenen eens stevig vast te knopen zodat ik niet naast mijn schoenen ga lopen. Haha… oh wacht ik draag altijd hakken.
Verder kan ik nog aanvullen dat mijn hoofd altijd wel voor een feestje zorgt door net even anders tegen dingen aan te kijken. Ook wel een dirty mind genoemd. Maar zoals ze zeggen: A dirty mind is a joy forever.
Over mijn verhalen kan ik makkelijker vertellen. Ze zijn geen van alle echt gebeurd en natuurlijk put ik uit mijn dagelijks leven en mijn levenservaring inspiratie. Maar het blijven verzonnen verhalen. Alle situaties en personen komen voort uit mijn fantasie.
Ik vind het leuk om je mening te horen over mijn verhalen of wat je van mijn schrijfstijl vindt. Laat het gerust weten. Je vind mij ook op de onderstaande social media's.

Rest mij nog je veel leesplezier te wensen op deze site.
Oh ja, voor het geval je het nog niet door had… mijn naam is Rianne Lemij.


Vraag van de redactie:
1. Welke prikkelende vraag hoop je dat er nog aan je gesteld word? Dat een wildvreemd mooi mens mij in de stad aanspreekt en vraagt: zullen we wat gaan drinken en wel zien wat de avond brengt?
2. En wat zou je antwoord zijn? Dat lijkt me geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken