Je wilt graag jouw erotische prikkel plaatsen op SensErotic? Dat kan!
Wellicht is het je eerste erotische prikkel die je geschreven hebt / gaat schrijven of ben je een doorgewinterde ero auteur? Hieronder 5 korte richtlijnen / tips om plaatsing van jouw prikkel vlot te laten verlopen;

1. Zorg dat de lezer geprikkeld word
Iedere plaatsing op SensErotic dient prikkelend te zijn voor de zintuigen. Dit kan d.m.v. woorden, een afbeelding of anderszins. Neem de lezer mee in jouw prikkel!

2. Zorg voor een goede verhaallijn
Een goed verhaal heeft een passende verhaallijn; denk hierbij aan een introductie, eventuele ontknoping, prikkelende rode draad en een spannend of verrassend einde.

3. Controleer de grammatica en zinsbouw: dubbel!
Niets zo vervelend als een verhaal / prikkel vol spelfouten en verkeerd gebruikte leestekens. Controleer daarom je verhaal goed op de grammatica en zinsbouw. Lees het kritisch door en beoordeel zelf de kwaliteit en leesbaarheid van je eigen verhaal. Veel voorkomende aandachtspunten zijn bijvoorbeeld: d’s en t’s, me / mij / mijn, tegenwoordige tijd gecombineerd met de verleden tijd. Niet tevreden? Pas het dan aan totdat jijzelf 100% tevreden bent. Dan zijn de lezers het ook!

4. Zorg voor een passende lengte van het verhaal / prikkel
Een gemiddelde verhaallengte maakt gebruik van ongeveer 1000-2000 woorden. Een korter verhaal mag wel, zolang het goed weg leest en er een goede verhaallijn in zit. Is het verhaal langer? Dan kun je er voor kiezen om het op te delen in twee of meerdere delen.

5. Kwaliteit voorop
De kwaliteit van SensErotic willen we graag hoog houden. Daarom worden prikkels / verhalen met aanstootgevende en ongepaste inhoud ook niet geplaatst. Hierop controleren wij actief.
SensErotic behoudt zich het recht voor om aanpassingen / correcties in de tekst aan te brengen (o.a. taalfouten, lay-out), alsmede korte verhalen samen te voegen of erg lange verhalen in meerdere verhalen op te splitsen.
Het vermelden van commerciële reclame (hyperlinks, social media accounts etc.) in verhalen of prikkels, zijn niet toegestaan tenzij het een van de advertentiemogelijkheden in samenspraak met SensErotic betreft. Deze content zal verwijderd worden mits hieraan niet voldaan wordt.

Voor nu rest ons enkel nog te melden;
Heel veel plezier gewenst met het prikkelen!

Zoeken