Wanneer je een verhaal instuurt bij SensErotic.nl geef je toestemming voor het publiceren van deze inzending op de website van SensErotic of een andere samenwerking van SensErotic. Iedere inzending zal gecontroleerd en goedgekeurd worden alvorens deze geplaatst zal worden. Hierbij is het mogelijk dat de inzending geredigeerd en/of ingekort zal worden, daarnaast zal de content binnen de gedachtegang van SensErotic moeten passen en bevat de content een uniek karakter.

De website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid ten behoeve van de ingestuurde content onderhouden, echter zijn wij niet aansprakelijk voor een foutieve vermelding of andere onjuistheden.
Teksten en afbeeldingen welke op de site geplaatst worden zijn, voor zover mogelijk, in goed overleg met de eigenaar daarvan geplaatst. Echter kunnen wij niet altijd de bron van ingestuurde afbeeldingen en / of verhalen achterhalen om zodoende toestemming te kunnen vragen. Tref je een afbeelding, verhaal of ander materiaal aan waar copyright op rust, neem dan contact met ons op en wij zullen deze dan verwijderen.

Kopiëren, hergebruiken of her-publicatie van de verhalen, fotomateriaal en ander materiaal is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van SensErotic niet toegestaan.

Zoeken