Zwembad

In zijn agenda streepte Fred de dagen af die hij nog moet werken. Het was zwaar geweest de laatste dagen. De deadline van de opdrachtgever en de niet geleverde goederen maakte zijn werk op dit moment afzien. Af en toe, wanneer hij in de bouwkeet de kans kreeg keek hij even op de website van hun camping. Dat was wat hem op de been hield op dit moment. Thuis was de inpakstress begonnen en met twee pubers was het op het moment thuis ook niet uit te houden.
Vandaag was Fred na het werk een biertje gaan drinken met zijn collega’s. Even weg uit alle stresssituaties in zijn leven. De ontspanning en de gezelligheid deden hem goed. De stoere verhalen over dames op het strand die werden nagefloten en de bikinimode werd besproken. Het bier vloeide rijkelijk, hun stemmen werden luider en de tijd werd vergeten.

Het huis was donker toen hij thuiskwam. Hij was ook veel later dan hij had afgesproken. Dat zou gevolgen gaan hebben wist Fred. Maar ja, alles had tegenwoordig gevolgen, wat hij ook deed. Het was nooit goed. Dus dit kon er ook wel bij.

Nog twee dagen werken dacht hij toen Suzy de volgende dag tegen hem te keer ging. Waar hij was en of hij niet wist dat er ingepakt moest worden. En welke stress die twee pubers haar bezorgde. Fred wist het maar al te goed. Al haar stress werd op hem af gereageerd. Het is dat de vakantie er aan kwam anders was hij echt uit zijn vel gesprongen. Als of hij op zijn werk met zijn voeten omhoog zat. De ruzie duurde twee dagen wat de komende vakantie niet echt als iets fijns deed lijken. Twee weken op deze manier zou hij niet volhouden. Maar wanneer de inpakstress en zijn werkdruk weg was, ging het vast weer beter.

Onderweg in de auto was er een oorverdovende stilte. De sfeer was om te snijden. De pubers ieders met een koptelefoon op. Die leken weinig erg in de sfeer te hebben of hielden zich wijselijk afzijdig. Suzy deed of ze een boek las maar ondertussen wist ze dat hij te hard reed en vond het ook nodig om dat even te melden. Fred dacht aan de vakantie en nam nog een dropje om op die manier zijn commentaar onder bedwang te kunnen houden.

Het huisje wat ze de komende twee weken thuis zouden noemen was luxueuzer dan ze hadden gedacht en dat stemde Suzy milder. Hij was kapot van de rit maar wist dat even zitten geen optie was. Snel pakte ze de auto en de koffers uit. De pubers racete gelijk richting het zwembad die zouden ze alleen nog zien als ze eten, drinken of geld nodig hadden. Suzy kleedde zich gelijk om en ging in haar badpak in de zon zitten. Of Fred haar rug even in wilde smeren. Gedwee deed hij wat ze vroeg.
Toen Fred eindelijk zijn zwembroek aan had en zijn eigen rug zo goed en kwaad als het ging had ingesmeerd vertelde Suzy dat ze naar het zwembad ging om zo een oogje op de pubers te kunnen houden. Ook nu werd er van Fred verwacht dat hij met alle tassen vol boekjes, zonnebrandcrème en wist hij veel wat nog meer voor een troep mee zou lopen. Ach dacht hij dat kan er ook nog wel bij en sjokte braaf achter zijn vrouw aan.
Bij het zwembad kon Fred zich eindelijk in een stoel laten zakken. Heerlijk, hij zat. De pubers zwommen, Suzy las en Fred dommelde weg.

Toen hij weer wakker werd was zijn gezin weg. Ze hadden hem laten slapen. Fred zag dat er niet veel mensen meer in het zwembad waren. Sterker nog het handje vol dat er was maakte aanstalten om te gaan.

Nog loom van zijn dutje blijft Fred nog even zitten. Hij kijkt wel maar ziet niets althans niet bewust. In de verte hoort hij een gesprek. Wanneer hij om zich heen kijkt ziet hij dat er nog maar een gezin is. De vrouw is blij dat de man zich even met de kids bezighoud. De kleintjes beginnen te zeuren dat ze een ijsje willen en chips. De man roept: Chantal blijf jij nog maar lekker in het water ik neem ze wel mee voor een ijsje. Chantal zucht van opluchting en blijft loom op haar rug drijven en met haar ogen dicht zwaait ze haar gezin uit. Ze is blij dat ze even geen zeurende kinderen om zich heen heeft. Haar drukke baan en haar huishouden maken dat ze deze vakantie hard nodig heeft om bij te tanken. Fijn dat haar man de hints van de afgelopen tijd begrepen heeft.

Fred kijkt naar de voor zijn ogen langsdrijvende vrouw, haar bikini laat niet veel te raden over. Wanneer zij haar ogen open doet kijkt ze hem aan met mooie blauwe ogen. Hij kan niet anders dan terug kijken.

Opeens is hij zich bewust van de hete zon en de hitte in zijn lijf. Wanneer hij op de rand van het zwembad gaat zitten met zijn voeten in het water zwemt ze weer langs. Zonder haast en ze lijkt hem een knipoog te geven. Of verbeeldt hij zich dat? Het water brengt verkoeling en Fred zet zijn handen achter zich op de rand van het zwembad en geniet. De rust, de zon en het koele water aan zijn voeten maken dat hij zijn ogen sluit om extra te genieten van dit alles.
Hij voelt het water golven telkens als Chantal langs zwemt. Het heerlijke gevoel en het beeld van deze mooie vrouw zo vlak bij hem maken dat zijn hoofd afdwaalt naar heel opwindende gedachtes. De shivers gaan door zijn lijf en hij voelt hoe zijn bloed langzaam richting een punt begint te gaan. Wanneer hij het water weer langs zijn benen voelt golven omdat Chantal langs zwemt voelt het anders. Fred opent zijn ogen en ziet dat ze vlak voor zijn knieën rechtop in het water is gaan staan en haar ogen met pretlichtjes naar zijn inmiddels veel te strakke zwembroek kijken. Eigenlijk zou hij zich moeten schamen maar het kan hem niet schelen dat ze het ziet en haar zo te zien ook niet. Hij glimlacht jongensachtig naar haar en voor Fred het weet legt ze een hand op zijn harde lul. Hij kreunt van genot bij deze plotselinge aanraking. Blijkbaar is dat voor haar een uitnodiging om verder te gaan en voor Fred er erg in heeft haalt Chantal zijn lul uit zijn zwembroek. Nog steeds achterover leunend op zijn handen sluit hij weer zijn ogen en voelt haar hand plagerig langzaam omhoog en omlaag over zijn lul gaan. Weer kreunt Fred wat ook dit keer een uitnodiging blijkt te zijn. Met haar tong masseert ze de punt van zijn lul. Hij kijkt naar wat ze doet en Chantal kijkt hem terug aan. Langzaam laat ze haar lippen plagerig over zijn eikel gaan terwijl haar tong verder masseert. Fred gaat rechtop zitten en na even genieten duwt hij haar van zich af. Dit is echt zo heerlijk dat kan hij nooit lang volhouden. Wanneer hij in het water glijd tilt hij Chantal op de rand. Voor ze uit het water is heeft ze haar bikinibroekje al uit en eenmaal op de kant spreid ze gewillig haar benen.
Fred zijn vingers gaan gretig op zoek naar haar warme kutje en hij hoort haar kreunen van genot. hij masseert haar klitje tussen duim en wijsvinger en dat maakt dat ze nog meer kreunt. Met zijn andere hand gaat hij langs haar lipjes heen en weer en als ze hem aankijkt steekt hij twee vingers naar binnen. Langzaam gaan zijn vingers naar binnen en weer naar buiten. Chantal haar kutje wordt steeds natter en als ze lijkt klaar te komen haalt hij zijn vingers weg om haar klaar te likken. Zijn tong verwent haar klit en haar lippen en met een luide kreun komt ze trillend klaar. Wanneer Fred wil stoppen met likken pakt ze zijn hoofd vast en duwt hem terug tegen haar kutje. Zonder tegenstribbelen likt Fred haar lippen heel rustig om Chantal de kans te geven om even op adem te komen. Net als ze achterover op haar ellenbogen leunt zuigt hij aan haar klit wat haar doet kreunen en vragen om meer. Met zijn tanden pakt hij haar klitje vast en knabbelt er voorzichtig aan. Chantal wordt gek van genot en duwt Fred tussen haar benen uit. Ze wil niet nu alweer klaarkomen. Met zijn vingers gaat Fred van boven naar beneden langs haar lipjes. Chantal siddert wanneer ze voelt hoe de vinger van Fred zijn weg zoekt naar haar kontje en zich zachtjes masserend een weg naar binnen zoekt. Ze voelt een vinger in haar kontje en een duim in haar kutje. Met een heerlijk ritme gaan ze naar binnen en naar buiten. Kronkelend van genot komt Chantal klaar. Dit is zo heerlijk dat ze het niet tegen kan of wil houden. Met een luide kreun en een siddering van genot die vanuit haar tenen omhoog kruipt in haar lijf geniet ze van dit heerlijke gevoel. Ondertussen staat Fred van het schouwspel te genieten en trekt haar in het water zodat ze wat kan afkoelen. Chantal legt haar armen om zijn nek en zoent hem geil en gretig. Ze voelt hoe zijn lul onderwater keihard en klaar voor genot tegen haar aan duwt. Na de zoen trekt ze hem mee naar het ondiepe gedeelte van het zwembad waar ze hem zegt op zijn rug te gaan liggen. Nog voor Fred goed en wel ligt zit Chantal op zijn benen. Ze pakt zijn lul en trekt er zachtjes aan en Fred kreunt van genot. Het ritme versneld steeds een beetje maar Fred houd zich in. Met zijn ogen dicht geniet hij maar probeert hij ook zijn moment van klaar komen uit te stellen. Wanneer hij voelt dat ze stopt is Fred even bang dat ze weg wil maar dan voelt hij hoe ze haar warme kutje over zijn lul laat zakken en hem neukt. Ritmisch en diep gaat zijn lul in haar. Fred houd het bijna niet meer en duwt haar van zich af. Chantal zwemt naar de kant en gaat daar met haar kontje naar achter op hem staan wachten. Fred gaat achter haar staan en voor ze het weet neukt hij haar, hard en diep. Chantal kreunt dat ze klaar komt en op het zelfde moment komt hij grommend van genot klaar komt in haar. Nagenietend van hun neukpartij blijven ze nog even aan de rand van het zwembad hangen.

Na een poosje zoeken ze beiden hun zwemkleding op. Wanneer ze weer toonbaar zijn geven ze elkaar nog een kus en lopen ieders richting hun eigen huisje.
Als Fred door de deur stapt staat Suzy met haar armen in haar zij. Hij kijkt haar aan en weet dat ze boos is maar deze vakantie kan hem dat helemaal niks schelen. Deze vakantie is voor Fred nu al geslaagd.

Rianne Lemij

Iets over jezelf schrijven vroegen ze zodat de lezer een klein beetje idee heeft hoe je als mens bent. Dat blijkt nog niet mee te vallen. Het is als beschrijven van je goede kwaliteiten. Beetje gênant maar vooruit. Ik waag een poging. Deze zin geeft wel aan dat ik bescheiden ben denk ik. Dat dus het eerste wat ik over mezelf kan zeggen. Navraag bij vrienden leverde de volgende steekwoorden op: eerlijk, positieve instelling, krachtige uitstraling, stout, vrouwelijk, vrolijke kijk op het leven, geïnteresseerd in anderen zonder te oordelen over andere.
Dussss tijd om de veters in mijn schoenen eens stevig vast te knopen zodat ik niet naast mijn schoenen ga lopen. Haha… oh wacht ik draag altijd hakken.
Verder kan ik nog aanvullen dat mijn hoofd altijd wel voor een feestje zorgt door net even anders tegen dingen aan te kijken. Ook wel een dirty mind genoemd. Maar zoals ze zeggen: A dirty mind is a joy forever.
Over mijn verhalen kan ik makkelijker vertellen. Ze zijn geen van alle echt gebeurd en natuurlijk put ik uit mijn dagelijks leven en mijn levenservaring inspiratie. Maar het blijven verzonnen verhalen. Alle situaties en personen komen voort uit mijn fantasie.
Ik vind het leuk om je mening te horen over mijn verhalen of wat je van mijn schrijfstijl vindt. Laat het gerust weten. Je vind mij ook op de onderstaande social media's.

Rest mij nog je veel leesplezier te wensen op deze site.
Oh ja, voor het geval je het nog niet door had… mijn naam is Rianne Lemij.


Vraag van de redactie:
1. Welke prikkelende vraag hoop je dat er nog aan je gesteld word? Dat een wildvreemd mooi mens mij in de stad aanspreekt en vraagt: zullen we wat gaan drinken en wel zien wat de avond brengt?
2. En wat zou je antwoord zijn? Dat lijkt me geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken